• Panel Piedra® - Panel Stone® - Stonepanel - Stone Panel - Pane

  O nama

  Tvrtka Decora stil d.o.o. jedinstveni je hrvatski proizvođač dekorativnih zidnih i stropnih obloga.
  Glavna vodilja u razvijanju prozvoda je ponuditi tržištu praktičan proizvod koji će imati više prednosti u odnosu na umjetni  dekorativni kamen koji se na tržištu plasira kao betonska galanterija.
  Predanost tehnološkom istraživanju, te vrhunski kalupi i repromaterijali (poliuretani, PU) s kojima proizvodimo naše proizvode   odigrala je ključnu ulogu u razvijanju savršenog proizvoda za uređenje interijera i eksterijera.
  Naši proizvodi osim vrhunske teksture kamena, cigle i drva odlikuju se i nebrojenim prednostima u odnosu na druge proizvođače dekorativnog kamena na ovim područjima a to su: lakoća materijala, izolacijske karakteristike, mogućnost primjene na različitim podlogama, čista i brza montaža proizvoda, te mogućnost izrade modela kamena, cigle i drva  po želji investitora.
  Osim svih prednosti koje naši proizvodi imaju u odnosu na „konkuretne“ proizvode na tržištu, naša svakodnevna težnja za inovativnošću, te individualan pristup svakom prostoru i kupcu razlozi su zbog kojih se investitori, arhitekti, dizajneri odlučuju na implementaciju naših proizvoda u njihovim projektima.
  2016. godine, tvrtka predstavlja proizvod pod brendom MODUL paneli koji je jedinstven proizvod na našim i svjetskim tržištima. Riječ je dekorativnom SIP -u (structural insulated panel), građevnom materijalu koji obuhvaća izolacijske i konstrukcijske performanse u jednom.
  Zadovoljstvo i preporuke naših kupaca daju nam sigurnost i pouzdanost u kvalitetu naših proizvoda.
  Tvrtka Decora stil d.o.o. svoje proizvode plasira pod dva brenda: DEKO i MODUL PANELI

   

 • DEKOPANELI poslovnica
  Zagrebačka 2b, Velika Ostrna, 10370 Dugo Selo
  tel/fax: +385 (0)1 5626 166
  Mail: info@dekopaneli.com
  RADNO VRIJEME:
  pon-pet : 09:00-17:00 h,
  sub: 09:00-15:00h